Go to content

Mäntyharjun Tyrnihovi

von 127,00 € / Tag(e)
Bitte wählen Sie ein Datum, um die genauen Preisangaben zu sehen.

Händler

Tyrniros Oy info@tyrnihovi.fi +358 40 560 6645 USt-IdNr. 0991044-9 Merchant terms

Tyrnihovi on rakennettu vuonna 2008 Mäntyharjun Kallaveden rannalle. Tämä kaksikerroksinen talo soveltuu sekä kesä- että talvikäyttöön, ja se sijaitsee vain noin 2,5 tuntia (200 km) Helsingistä, 1,5 tuntia Lappeenrannasta (110 km), 1 tunti Mikkelistä (50 km) ja 10 km Mäntyharjun keskustasta.

Alakerrassa on avoin keittiö-olohuone, makuuhuone, wc ja kylpyhuone, ja yläkerrassa kolme makuuhuonetta. Vuodepaikkoja on kymmenelle hengelle. Sekä ala- että yläkerrassa on ilmastointilaite kesäksi ja talvella lattialämmitys tuottaa peruslämmön.

Puulämmitteinen erillinen sauna sijaitsee 50 metrin päässä päärakennuksesta. Kuistilla voit nauttia auringonlaskusta ja upeasta näköalasta järvelle. Saunan välittömässä läheisyydessä olevalla hiekkarannalla voi uida.

Huvilalla on soutuvene ja jokamiehen kalastusmahdollisuudet Kallavedellä. Lähellä on veneenlaskupaikka, jos haluaa käyttää omaa venettä.

Tyrnihovi sijaitsee vain 400 metrin päässä yksityisestä Survaa-nimisestä järvestä. Järvessä on luontainen kalakanta ja lisäksi sinne on istutettu lohikaloja. Voit vuokrata koko Survaan yksityiskäyttöön.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita.

Huomiothan, että liinavaattet eivät sisälly perushintaan. Ne voitte ostaa erillisenä tuotteena varausta tehdessä.

Mökin loppusiivous kuuluu asiakkaalle.

Jokainen vuokrapäivä sisältää 60 kWh sähköä. Ylimenevältä osuudelta laskutetaan kulutus kertaa pörssisähkön päivähinta